ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ο Θουμπιθαρέτα πρότεινε τον Μήτρογλου στη Βαλένθια"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Μαρσέιγ επιδιώκει ν' απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της, Άντονι Θουμπιθαρέτα, τον πρότεινε στην ομάδα της πατρίδας του, Βαλένθια.

Δεν είναι η Μπέτις η μοναδική ισπανική ομάδα στη μεταγραφική ατζέντα της οποίας βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Η Μαρσέιγ επιδιώκει ν' απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή φορ - δεδομένης και της μέτριας σεζόν που διανύει τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα από τη Μασσαλία - ωστόσο δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα.

Ειδικά σε τούτη τη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο, η οποία έχει τις ιδιαιτερότητές της. Σύμφωνα με το ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, "RadioEsport", ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των , Άντονι Θουμπιθαρέτα, "Phoceens", τον πρότεινε στην ομάδα της πατρίδας του, Βαλένθια.

Οι "νυχτερίδες" ψάχνουν επιθετικό μπροστά στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Μισί Μπατσουαγί - ήδη Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας ενδιαφέρονται - και το όνομα του 30χρονου επιθετικού έπεσε στο τραπέζι. Ο Κώστας Μήτρογλου έχει 3 γκολ σε 13 συμμετοχές (οι 6 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα) στη Ligue 1, 1 συμμετοχή στο Coupe de la Ligue και 5 στο Europa League.

H Βαλένθια μετά από 17 ματς έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της ισπανικής Liga.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ