ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Βοΐλης συστήθηκε στους Πορτογάλους

Ο Βοΐλης συστήθηκε στους Πορτογάλους

Η Κάζα Πία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Βοΐλη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και 20χρονος Έλληνας επιθετικός συστήθηκε μέσα από σύντομης διάρκειας video στους Πορτογάλους.

Ο Αλέξανδρος Βοΐλης θα αγωνιστεί τους επόμενους έξι μήνες στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Η Κάζα Πια, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Ρικάρντο Πέρες (πρώην τεχνικός της U20 των "ερυθρόλευκων"), απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Βοΐλης μέσα από ένα σύντομης διάρκειας video (18 δευτερολέπτων) συστήθηκε στους Πορτογάλους στην αγγλική γλώσσα. "Το όνομα μου είναι Αλέξανδρος Βοΐλης, είμαι επιθετικός από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την Κάζα Πία και ευχαριστώ για τη μεταγραφή", ανέφερε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπήκε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο που υπέγραψε. Η Κάσα Πια είναι ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Ο Βοΐλης έχει παίξει τρεις φορές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2018-2019 (και τις τρεις σε αγώνες κυπέλλου).

Προ ημερών ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα, όχι όμως και στη ρεβάνς καθώς είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υπογράψει.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ