ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι λεπτομέρειες του deal και ο γάμος του Καπίνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καπίνο EUROKINISSI

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Βέρντερ Βρέμης για τον Στέφανο Καπίνο. Οι απολαβές του 24χρονου κίπερ στην ομάδα της Γερμανίας.

Ο Στέφανος Καπίνο ανήκει από την Τετάρτη (1/8) και επισήμως στη Βέρντερ Βρέμης. Ο 24χρονος διεθνής κίπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Για την απόκτησή του η γερμανική ομάδα έδωσε περίπου 1 εκατ. ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος ο Καπίνο συμφώνησε σε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται από 450.000 - 500.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι στο deal έχουν συμπεριληφθεί bonus συμμετοχών, bonus ανάλογα με το μέχρι πού θα φτάσει η Βέρντερ στο Κύπελλο, αλλά και bonus αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η πρώτη μου μέρα εδώ στη Βρέμη είναι μια σπουδαία εμπειρία" ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της Βέρντερ. Πρόσθεσε: " Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η Βέρντερ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία και παράδοση".

Ο διεθνής πορτιέρε παραδέχτηκε ότι δεν είναι αυτός το Νο1 στην ομάδα: " Ο Παβλένκα είναι φυσικά το Νο1. Έκανε καταπληκτική σεζόν πέρυσι. Όταν παίξω, θα δώσω τα πάντα. Θέλω να δείξω ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα". Όταν του ζητήθηκε να πει κάτι επιπλέον για τον ίδιο, κάτι προσωπικό, ανέφερε ότι θα στεφθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου:

"Τι άλλο να σας πω; Θα παντρευτώ το επόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα την κοπέλα μου"! Η Βέρντερ θα είναι η 5η ομάδα στην καριέρα του Καπίνο, μετά τον Παναθηναϊκό, τη Μάιντς, τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με Ολυμπιακό (12) και Νότιγχαμ Φόρεστ (4), διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε πέντε εξ αυτών.

Ο Καπίνο πέτυχε να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας περάσει τη σεζόν 2014-2015 από τη Μάιντς, όπου υπήρξε συμπαίκτης του γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ