ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ομόνοια: Τα δυο γκολ του Κολοβού και η αγκαλιά με τον Αναστασίου

Ομόνοια: Τα δυο γκολ του Κολοβού και η αγκαλιά με τον Αναστασίου

Ο Δημήτρης Κολοβός με δυο γκολ και μια ασίστ οδήγησε την Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου σε μια σημαντική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-1. Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Μαυρία. (VIDEO)

Μια σημαντική νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό πήρε το βράδυ του Σαββάτου η Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου επικρατώντας με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Έλληνας επιθετικός που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος πέτυχε δυο γκολ, τα πρώτα του στο πρωτάθλημα, και είχε την ασίστ στο τρίτο γκολ της Ομόνοιας ουσιαστικά οδηγώντας το τριφύλλι της Κύπρου στη νίκη.

Εξαιρετική απόδοση είχε και ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος επίσης πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος καθώς τα δυο γκολ του Κολοβού προήλθαν από ενέργειες του Έλληνα διεθνή επιθετικού ο οποίος όπως και ο Κολοβός ενσωματώθηκαν τον Ιανουάριο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Το πρώτο μέρος βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53' ο Αναστασίου έριξε στο ματς τους Κολοβό και Μαυρία και αμέσως η Ομόνοια άρχισε να αποδίδει καλύτερα.

Το 1-0 έγινε στο 58' όταν μετά από σέντρα του Μαυρία από τα δεξιά η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Κολοβό ο οποίος με σουτ με το δεξί άνοιξε το σκορ.

Σε μια παρόμοια φάση στο 65' του αγώνα μετά από νέα συνεργασία των Μαυρία και Κολοβού, ο τελευταίος έκανε την ντρίπλα και το πλασέ με το αριστερό και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του. Μάλιστα ο Κολοβός έτρεξε προς τον πάγκο και πανηγύρισε στην αγκαλιά του Γιάννη Αναστασίου.

Η Νέα Σαλαμίνα μείωσε σε 2-1 στο 70' με τον Τιάγκο αλλά στο 73' η Ομόνοια έφτασε και σε τρίτο γκολ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κολοβό. Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε από τα αριστερά και έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Ραμίρες ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν ως βασικοί και μάλιστα σε όλο το 90λεπτο δυο ακόμα πρώην πράσινοι. Ο λόγος για τον Λουκά Βύντρα και τον Ατζαγκούν.

ΟΜΟΝΟΙΑ:Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Λόρα, Λόπες (74 Πρέτσε), Λόε, Γκόμες , Άλεξ (53΄Κολοβός), Ατζαγκούν, Μόντες (53΄Μαυρίας), Ραμίρες.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Αλμπόγκε, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Μιντίκκης (83′ Kωστή), Κορέια, Νουρ (66΄Ρέινολντς), Μαργκάσα, Τζαϊλσον, Σικόρσκι (60΄Τιάγκο), Κίνγκσλεϊ, Ελουντού

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ