ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οριστικό: Ελεύθερος από τη Νάπολι ο Βρακάς

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βρακάς δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Νάπολι για νέο τριετές συμβόλαιο και ως εκ τούτου είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί την επόμενη μεταγραφή του εντός ή εκτός συνόρων.

Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Νάπολι, ο Γιώργος Βρακάς αποτελεί παρελθόν. Ο 19χρονος μέσος (δεκάρι) δεν έκανε αποδεχτή την πρόταση ανανέωσης που του έκανε για τρία χρόνια η ιταλική ομάδα -με πολύ καλούς οικονομικούς όρους- και ως εκ τούτου είναι πλέον ελεύθερος (είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2018 2+1).

Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί αποφάσισε να απορρίψει τη Νάπολι ο διεθνής με την U19 μεσοεπιθετικός. Διότι προφανέστατα δεν θα είχε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και ο στόχος του ήταν να υπογράψει σε ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο και θα πραγματοποιήσει γεμάτες σεζόν.

Προ ημερών το 24ο Ευαγγέλιο είχε κάνει αναφορά στον Βρακά και στην επικείμενη έξοδό του από τους "παρτενοπέι". Από εδώ και στο εξής ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει νέα ομάδα, εντός ή εκτός των συνόρων, προερχόμενος από μια σεζόν με 20 συμμετοχές (οι 6 για το Youth league), τρία γκολ και τρεις ασίστ με την Primavera της Νάπολι!

Είναι γεννημένος στις 28/04/2001 και από το 2014 μέχρι το 2018 άνηκε στον ΠΑΟΚ, προερχόμενος από τα Γιάννινα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ