ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πάει για Λυκογιάννη η Κάλιαρι

Πάει για Λυκογιάννη η Κάλιαρι
Λυκογιάννης

Δυναμικά για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη έχει μπει η Κάλιαρι. Η ομάδα της Σαρδηνίας θέλει να αποκτήσει τον 24χρονου αριστερό μπακ της Στουρκ Γκρατς και τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν εξελίξεις.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πραγματοποιεί εφέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς, και όλα δείχνουν πως θα την εξαργυρώσει με μεταγραφή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κάλιαρι ενδιαφέρεται έντονα να αποκτήσει τον διεθνή αριστερό μπακ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρότι η Στουρμ θα χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, φέρεται να είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ώστε να μην τον χάσει δίχως να πάρει χρήματα. Ο Λυκογιάννης, άλλωστε, ακόμη και να μείνει στην ομάδα του Γκρατς, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η ομάδα της Σαρδηνίας λοιπόν κινείται να αποκτήσει τον Έλληνα ακραίο αμυντικό και σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις γύρω από το θέμα θα είναι άμεσες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, θα υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές. Εφέτος ο Λυκογιάννης έχει παίξει σε 18 παιχνίδια, έχει βάλει 2 γκολ και μετρά και 1 ασίστ.

Η Κάλιαρι συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και βρίσκεται στην 16η θέση της Serie A. Ύστερα από 20 παιχνίδια έχει 20 βαθμούς. Σε θέση υποβιβασμού είναι η 15η Κροτόνε, που έχει 15. Η Στουρμ από την πλευρά της είναι στην 1η θέση της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Έχει 44 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Ζάλτσμπουργκ είναι στο -1.

Photo credits: instagram.com/sksturm

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ