ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπασταθόπουλος: "Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ό,τι με αγγίζει"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÓÅÍÁË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÓÅÍÁË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην επιστροφή σε ελληνικό γήπεδο μετά από δώδεκα χρόνια.

Μετά από δώδεκα χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε ελληνικό γήπεδο σε αγώνα συλλόγων. Ο 31χρονος αμυντικός της Άρσεναλ έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παπασταθόπουλος χαρακτήρισε ως "μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα" την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, ενώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του έγραψε: "Καποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!"

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανάρτησή του: "Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Καποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ