ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πατέρας Κυριάκου Παπαδόπουλου: "Μίλησα ανεπίσημα με τον ΠΑΟΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου έκανε λόγο για ανεπίσημες επαφές του με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο νεαρός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Αθλητικό Metropolis) ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου μίλησε για το μέλλον του Έλληνα αμυντικού και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. "Έχω κάνει κάποιες ανεπίσημες επαφές με τον ΠΑΟΚ", είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Κουράστηκε στο εξωτερικό τόσα χρόνια, μίλησε με τον προπονητή και τον ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Μιλάει με αρκετές ομάδες και θα δούμε τον Ιανουάριο, δεν άντεχε η ψυχή του να μην παίζει αυτός και να παίζουν άλλοι. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι δουλειά και τα συναισθήματα πάνε στην άκρη, αλλά δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα".

Για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κυριάκου στον ΠΑΟΚ: "Μίλησα ανεπίσημα με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει μία κινητικότητα για το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος θα πάρει και αποζημίωση από το Αμβούργο και θα φύγει ως ελεύθερος, ενώ το καλοκαίρι αν τον ήθελε μία ομάδα έπρεπε να πληρώσει 7 εκατομμύρια. Πλέον έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλημα τραυματισμού έκανε κάποιες συμμετοχές στην αρχή της χρονιάς αλλά μετά είχε πρόβλημα με τον μάνατζερ του και τον προπονητή της ομάδας.

Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα από την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και MLS καθώς και την Αραβία. Θα μπορούσε να έχει έρθει από το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και να είναι στο Champions League και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ο Κυριάκος είναι γεννημένος νικητής και μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλό και για τον ίδιο, για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους οπαδούς, να έρθει στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά γιατί είμαστε μία πατριαρχική οικογένεια και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί. Στον ΠΑΟΚ έχουν λείψει μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ πλέον έχει αλλάξει στάτους".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ