ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρωτοσέλιδο το "άκυρο" του Σάμαρη στην Μπενφίκα

Benficas Andreas Samaris jumps for the ball with Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Benficas Andreas Samaris jumps for the ball with Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ανδρέας Σάμαρης φέρεται να απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπενφίκα. Πρωτοσέλιδο στην "Α BOLA" όλο το στόρι με τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού.

Σίριαλ αναμένεται να γίνει η παραμονή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα! Η "A BOLA", μάλιστα, ισχυρίζεται ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του 29χρονου χαφ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία κι αυτό διότι ο Σάμαρης έριξε... άκυρο!

Το παρασκήνιο πίσω από το "όχι" του Σάμαρη, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πορτογαλίας, ήταν γιατί δεν ικανοποιήθηκε από το 1.000.000 ευρώ ετησίως που του προσέφεραν οι "αετοί" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Πορτογάλοι σημειώνουν πως ο ατζέντης του πρώην "ερυθρόλευκου", Γιάννης Εμμανουηλίδης αξιώνει για τον πελάτη του (που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά!

Στο πρωτοσέλιδο της "A BOLA" έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Σάμαρης και στον βασικό τίτλο της εφημερίδας γράφει: " Δεν υπάρχει συμφωνία..."

Πάντως, Σάμαρης και Μπενφίκα θα συζητήσουν εκ νέου για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία, αφού με την αλλαγή προπονητή ο 29χρονος έχει γίνει απαραίτητος και παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ

Πρωτοσέλιδο το "άκυρο" του Σάμαρη στην Μπενφίκα
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ