ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: "Εύχομαι να ξαναζήσω την εμπειρία να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό"

Ρέτσος: "Εύχομαι να ξαναζήσω την εμπειρία να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό"

Για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν και τον δανεισμό του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μίλησε στο MEGA ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν και και τον δανεισμό του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Εθνική ομάδα μίλησε στο MEGA και την εκπομπή MEGA Sports Weekend, ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών:

"Ίσως να είναι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη διάκριση που έχω στην καριέρα μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στα 18 μου χρήστηκα αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά πάνω απ’ όλα ήταν μεγάλη χαρά και μια τρομερή εμπειρία που εύχομαι κάποια στιγμή μετά από χρόνια να την ξαναζήσω".

Για τον Ολυμπιακό:

"Αγωνίστηκα στην Ελλάδα πάρα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχω κάνει φίλους, η οικογένειά μου είναι εκεί πέρα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου και συνεχίζει να είναι. Από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου είναι που αγωνίστηκα σε τόσο μικρή ηλικία με την εθνική ομάδα. Εύχομαι να ξαναβρίσκομαι εκεί πέρα σύντομα. Είναι ότι πιο σπουδαίο να παίζεις για την Εθνική σου ομάδα, να φοράς το εθνόσημο".

Για τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό:

"Εκτός από συμπαίκτες μου είναι και φίλοι μου, οικογενειακοί φίλοι πια, τους αγαπώ πάρα πολύ. Ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές, ωραίες στιγμές. Τους εύχομαι να είναι υγιείς, και έχω να πω ότι επειδή πιστεύουμε, όλη αυτή η παρέα που είμαστε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό που είναι δίπλα μας και αφού έχουμε ο ένας τον άλλον είμαστε μια χαρά".

Για τη μεταγραφή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν:

"Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι μία ιστορική, μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ευρώπη. Ήταν 2,5 χρόνια πάρα πολύ όμορφα, αν και με κάποιες δυσκολίες πέρυσι λόγω κάποιων τραυματισμών. Ακόμα ανήκω στη Λεβερκούζεν. Έχω έρθει δανεικός 6 μήνες στη Σέφιλντ και αναμένουμε".

Για την Premier League:

"Η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Πιστεύω κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα όσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που είμαι τυχερός και έχω την υγεία μου να αγωνιστώ σ’ αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα που λέγεται Πρέμιερ Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, είμαστε μία νέα ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, σιγά σιγά παίρνουμε καινούργιους παίκτες, καινούργιες μεταγραφές, ανεβαίνει το επίπεδο, ανεβαίνουν οι ευθύνες, οπότε εύχομαι να είναι μία πολύ καλή διάκριση για εμάς".

Για το μέλλον του:

"Ενώ πιστεύω ότι έχω πετύχει τόσα πολλά, δεν έχω πετύχει σχεδόν τίποτα, γιατί έχω πολλά χρόνια καριέρας. Εύχομαι να είμαι υγιής. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει διαφορετική συνέχεια, διαφορετική καριέρα, οπότε το μόνο που εύχομαι είναι να έχω την υγεία μου γιατί πέρασα έναν δύσκολο χρόνο με πολλούς τραυματισμούς και εκτίμησα πάρα πολλά πράγματα, οπότε αν έχω την υγεία μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ