ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

RMC: "Ο Σάμαρης στο στόχαστρο της Λιόν"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, βρίσκεται σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ στο στόχαστρο της Λιόν. Οι "γκον" φέρονται να έχουν ήδη έλθει σε επαφή μαζί του.

Η Μπενφίκα με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη Δευτέρα (5/11) ότι ο Ανδρέας Σάμαρης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Φινλανδία (15/11, 21:45) και Εσθονία (18/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ για την πέμπτη κι έκτη - αντίστοιχα - αγωνιστική του Nations League.

Ο 29χρονος Έλληνας μέσος δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στη Λισαβόνα. Έχει παίξει μόνο ένα λεπτό στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή στο ντέρμπι εναντίον της Πόρτο (1-0), δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των "αετών" και με τον Ρουί Βιτόρια στον πάγκο δεν έχει... μέλλον.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και στην Ευρώπη "γλυκοκοιτάζουν" τον Σάμαρη. Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι και η Λιόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου "RMC" οι "γκον" έχουν έλθει ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Δεν έχει προσδιοριστεί εάν η Λιόν θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο καταβάλλοντας χρήματα στην Μπενφίκα, ή το καλοκαίρι του νέου έτους ως ελεύθερο.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ