ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ρόμα και Μίλαν για Κουτσουπιά"

"Ρόμα και Μίλαν για Κουτσουπιά"
Κουτσουπιάς

Η Ρόμα και η Μίλαν έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 17χρονο διεθνή μέσο της Εθνικής Νέων, Ηλία Κουτσουπιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία φιλοξενούνται μια σειρά από ρεπορτάζ. σύμφωνα με τα οποία δύο κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε ένα ελληνόπουλο. Η αναφορά στον Ηλία Κουτσουπιά, τον 17χρονο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Primavera της Μπολόνια (ανήκει στη Βίρτους Εντέλα).

Για τον διεθνή με την Εθνική Νέων χαφ (αγωνίζεται ως οκτάρι) γράφεται ότι τόσο οι "τζαλορόσι" όσο και οι "ροσονέρι" έχουν τσεκάρει τον νεαρό Κρητικό ποδοσφαιριστή και πως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Σκάουτς των δύο ομάδων τον παρακολούθησαν στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής με την Ιταλία, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 4-1. Σημειώνεται ότι ο Κουτσουπιάς έχει οψιόν αγοράς στη Μπολόνια, που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Αν μπει η ομάδα στη διαδικασία αυτή, να κάνει χρήση της οψιόν, δηλαδή, πιθανότατα θα το πράξει στο τέλος της σεζόν. Παρεμπιπτόντως, στα ιταλικά δημοσιεύματα γίνεται αναφορά και στο όνομα του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, ότι έχει στη λίστα του τον 17χρονο Έλληνα μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ