ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρόμα: Ο Μανωλάς πιθανότατα χάνει το ντέρμπι με τη Λάτσιο

Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Κώστας Μανωλάς, τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Φροζινόνε και οι πιθανότητες να παίξει στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λάτσιο είναι ελάχιστες (2/3, 21:30). Απαισιόδοξο το ιατρικό επιτελείο των "τζαλορόσι".

Η Ρόμα έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Φροζινόνε για την 25η αγωνιστική της Serie A με το λυτρωτικό γκολ του Έντιν Τζέκο στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά πιθανότατα χάνει τον Κώστα Μανωλά για το εκτός έδρας ντέρμπι της "Αιώνιας Πόλης" με τη Λάτσιο (2/3, 21:30).

Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Κριστιάν Μολινάρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Corriere Dello Sport το ντέρμπι με των "τζαλορόσι" με τους "τσελέστι" απομακρύνεται για τον Ναξιώτη στόπερ, ο οποίος θα επιχειρήσει να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο (6/3, 22:00) στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων (νίκη 2-1 για τη Ρόμα στο πρώτο ματς) για τους 16 του Champions League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ