ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρόμα: Προπονήθηκε ο Μανωλάς και πάει για βασικός με Λάτσιο

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κώστας Μανωλάς διέψευσε τις απαισιόδοξες προβλέψεις του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου της Ρόμα, προπονήθηκε ατομικά την Τετάρτη (27/2) και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ακόμη και βασικός στο ντέρμπι με τη Λάτσιο (2/3, 21:30).

Την επομένη της νίκης της Ρόμα στην έδρα της Φροζινόνε για την 25η αγωνιστική της Serie A με η απαισιοδοξία ήταν διάχυτη - έτσι όπως εκφράστηκε τόσο μέσω ρεπορτάζ στον ιταλικό Τύπο όσο και μέσω των δηλώσεων του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο - για την κατάσταση του Κώστα Μανωλά.

Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Κριστιάν Μολινάρο και όλοι εκτιμούσαν ως απίθανο να μπορέσει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τη Λάτσιο (2/3, 21:30).

Κι όμως ο Ναξιώτης στόπερ διέψευσε τις προβλέψεις. Την Τετάρτη (27/2) προπονήθηκε ατομικά και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ακόμη και στην αρχική "τζαλορόσα" ενδεκάδα στο ντέρμπι της "Αιώνιας Πόλης" για την 26η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ασφαλώς και θα είναι έτοιμος και για το εκτός έδρας ματς με την Πόρτο (6/3, 22:00) στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων (νίκη 2-1 για τη Ρόμα στο πρώτο ματς) για τους 16 του Champions League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ