ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: Δεν τα βρίσκει με Μπενφίκα γι' ανανέωση

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Ο Έλληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Σάμαρης, αναμένεται ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπενφίκα, καθώς σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο δεν προχωρά η ανανέωση του συμβολαίου του με τους αετούς.

Μέχρι την αρχή του έτους δεν υπολογιζόταν από την Μπενφίκα - δεν ήταν μάλιστα καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα - και βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Τότε όλα έδειχναν ότι θ' αποχωρούσε από τους αετούς στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο Ρουί Βιτόρια όμως, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Λάζε κι ο 29χρονος Πατρινός αμυντικός μέσος επανενεργοποιήθηκε. Ανέκτησε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα - είναι ξανά βασικό στέλεχος - κι όλα έδειχναν ότι το κλίμα είχε αντιστραφεί.

Εις μάτην, όμως. Μπενφίκα κι Ανδρέας Σάμαρης κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύων, αλλά σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο δεν τα βρίσκουν.

Όπως αναφέρει η "Record" στο φύλλο του Μεγάλου Σαββάτου (27/4) ο πρόεδρος της ομάδας της Λισαβόνας, Λουίζ Φελίπε Βιέιρα, δεν προτίθεται ν' ανέβει ούτε ευρώ πάνω από την αρχική πρόταση ανανέωσης στον Σάμαρη (1.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως).

Κάθε μέρα που περνά φέρνει τον Έλληνα μέσο πιο κοντά στο τέλος της θητείας του στην Μπενφίκα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής.

Ο Σάμαρης μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στους αετούς της πορτογαλικής πρωτεύουσας αντί 10.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014.

Ομάδες από την Premier League φέρονται να τον έχουν στη λίστα τους, ενώ στην Τουρκία κυκλοφόρησε σενάριο για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ