ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: Καμπάνια με hashtag στα social media για ν' ανανεώσει με την Μπενφίκα

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Έλληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Σάμαρης, επέστρεψε στις βασικές επιλογές της Μπενφίκα μετά την αλλαγή προπονητή και το hashtag που ζητά την ανανέωση του συμβολαίου του - εκπνέει το καλοκαίρι - με τους "αετούς" έχει γίνει viral στα social media.

Ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, δεν τον "έβλεπε" κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο. Δεν είχε δηλώσει τον Ανδρέα Σάμαρη στην ευρωπαϊκή λίστα των "αετών" (δεν είχε, δηλαδή, δικαίωμα να παίξει στη φάση των ομίλων του Champions League), ενώ είχε αγωνιστεί μόλις δύο φορές στο πρωτάθλημα (κι αυτές ορμώμενος από τον πάγκο).

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, επέφερε κι αλλαγή δεδομένων για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή αμυντικό μέσο. Ο νέος προπονητής, Μπρούνο Λάζε, όχι μόνο τον επανέφερε στην αποστολή, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα.

Το συμβόλαιο, ωστόσο, του Πατρινού με την Μπενφίκα εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους (1/1/2019) έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για την επόμενη σεζόν (2019/2020).

Οι οπαδοί των "αετών", όμως, λατρεύουν τον Σάμαρη και το δείχνουν στα social media. Από την Πέμπτη (24/1) έχει ξεκινήσει καμπάνια στα social media με το hashtag #renovasamaris. Δηλαδή, "ανανεώστε με τον Σάμαρη". Αυτό το hashtag εμφανίζεται τόσο ως σχόλιο στις αναρτήσεις του, όσο κι ως ξεχωριστή ανάρτηση από φίλους της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια των δύο πιο πρόσφατων αναμετρήσεων με την Γκιμαράες (νίκη 1-0 εκτός για την Primeira Liga) και την Πόρτο (ήττα 1-3 για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ