ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σασουόλο: Σκέφτεται να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Κυριακόπουλο

Σασουόλο: Σκέφτεται να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Κυριακόπουλο

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Σασουόλο με τα πρώτα το παιχνίδια στην Serie A και οι νεροβέρντι εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν σε κανονική αγορά του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το περασμένο καλοκαίρι η Σασουόλο απέκτησε με μονοετή δανεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης τον Γιώργο Κυριακόπουλο, με τον 23χρονο αριστερό μπακ να περιμένει πάντως αρκετό διάστημα μέχρι να πάρει την πρώτη ευκαιρία του, αν αναλογιστεί κανείς πως παρακολούθησε από τον πάγκο τα ματς των νεροβέρντι μέχρι και την 10η αγωνιστική.

Μέχρι που έφτασε όμως ο αγώνας της 3ης Νοεμβρίου με την Λέτσε στο Βία Ντε Μάρε, για να κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας και έκτοτε να έχει καπαρώσει τη φανέλα του βασικού. Τέσσερις παρουσίες (τις τρεις εκ των οποίων ως βασικός) μετράει στα ισάριθμα τελευταία ματς πρωταθήματος, και το γεγονός αυτό δείχνει κάτι αναφορικά με τη δουλειά που έκανε το τελευταίο διάστημα στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό (6/12) ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport", ο προπονητής της Σασουόλο, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, είναι ικανοποιημένος από τις πρώτες του εμφανίσεις και για αυτό η διοίκηση της Σασουόλο σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά του με κανονική μεταγραφή από τον Αστέρα, καταβάλλοντας την οψιόν ύψους 600.000 ευρώ στους Αρκάδες.

Σημειώνεται πως η στήλη 24ο Ευαγγέλιο είχε αναφερθεί για το ιταλικό στοίχημα ζωής του Κυριακόπουλου, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε πρόσφατα στον Sport24 Radio 103.3 και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο παραμονής του στο Καμπιονάτο και μετά το καλοκαίρι του 2020, είπε:

"Δεν ξέρω αν κινείται η Σασουόλο για να καλύψει την οψιόν αγοράς μου σίγουρα είναι στοίχημα για μένα το να παραμείνω. Θέλω να με αγοράσει η Σασουόλο. Ήταν όνειρο ζωής να παίξω στην Ιταλία, γενικότερα θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Μου αρέσει η προοπτική να μείνω στην Σασουόλο, είναι πάρα πολύ καλά εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ