ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σκόραρε ο Τζημόπουλος, αλλά υποβιβάστηκε η Κορόνα Κίελτσε

Σκόραρε ο Τζημόπουλος, αλλά υποβιβάστηκε η Κορόνα Κίελτσε

Ο Θέμης Τζημόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 κόντρα στην Άρκα Γκντίνια, ωστόσο η Κορόνα Κίελτσε υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας. (VIDEO)

Η Κορόνα Κίελτσε έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάζεται από την πρώτη (Ekstraklasa) στη δεύτερη κατηγορία (Fortuna 1) του πολωνικού πρωταθλήματος, ακολουθώντας τη Λοτζ.

Η Άρκα (περιμένει κι αυτή το μαθηματικό υποβιβασμό της, πρακτικά δεν έχει ελπίδες) άνοιξε το σκορ στη Suzuki Arena με τον Νάλεπα μόλις έξι λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Θέμης Τζημόπουλος με κεφαλιά στο 81ο λεπτό ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1) στο Κίελτσε.

Η ομάδα του 34χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού των ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικού Αστέρα, Βέροιας, Κέρκυρας και Ακράτητου δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό και έχει μία μόνο ελπίδα. Να υπολοποιηθεί το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του πολωνικού πρωταθλήματος και να αυξηθούν από 16 σε 18 οι ομάδες της πρώτης. Προς το παρόν, ωστόσο, είναι κάτι που έχει μόνο συζητηθεί και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Δείτε το video με το γκολ του Τζημόπουλου:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ