ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραρε στην επιστροφή του σε ματς της Στουτγκάρδης ο Δώνης

Stuttgart's Anastasios Donis, left, and Bayern's Thiago challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Stuttgart's Anastasios Donis, left, and Bayern's Thiago challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP IMAGES/AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Τάσος Δώνης επέστρεψε σε παιχνίδι της Στουτγκάρδης μετά τον τραυματισμό του, σκόραρε στο 39', και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Αούγκσμπουργκ.

Καλύτερη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τάσος Δώνης στην Γερμανία. Ο 22χρονος στράικερ ο οποίος είχε τραυματιστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου επέστρεψε σε παιχνίδι της Στουτγκάρδης το Σάββατο το απόγευμα ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα της ομάδας του επί της Αούγκσμπουργκ.

Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 39' κάνοντας με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 1-0 για την ομάδα του που μάλιστα ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο Δώνης αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ινσούα.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ για τον Τάσο Δώνη ο οποίος είχε σκοράρει και στην αναμέτρηση με την Βέρντερ Βρέμης.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ