ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης: Το "Kicker" αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ

Augsburg's Kostas Stafylidis , left, Hamburg's Nicolai Mueller, center, and Augsburg's Christoph Janker challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Augsburg, in Hamburg, Germany, Saturday, Dec, 10, 2016. (Axel Heimken/dpa via AP)
Augsburg's Kostas Stafylidis , left, Hamburg's Nicolai Mueller, center, and Augsburg's Christoph Janker challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Augsburg, in Hamburg, Germany, Saturday, Dec, 10, 2016. (Axel Heimken/dpa via AP) AP

Ο Κώστας Σταφυλίδης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με το "Kicker" βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ.

Ιδιαίτερα "καυτό" αναμένεται το καλοκαίρι για τον Κώστα Σταφυλίδη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο 25χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με το "Kicker" βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άουγκσμπουργκ προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του διεθνούς άσου, αλλά δεν έχει βρει σημείο επαφής εδώ και αρκετό καιρό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Έτσι, λοιπόν, η Χόφενχαϊμ θέλει να μπει στη μάχη της απόκτησής του, καθώς θα αποχωρήσει ο Νίκο Σουλτς και αναζητά αντικαταστάτη.

Το "Kicker" σημειώνει ότι η Χόφενχαϊμ ασχολείται δυνατά με την περίπτωση του Σταφυλίδη και μένει να δούμε αν ο ποδοσφαιριστής θα αλλάξει περιβάλλον το καλοκαίρι που μας έρχεται, μένοντας βέβαια στο γερμανικό πρωτάθλημα. Φέτος, κατέγραψε 12 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και άλλες δυο στο Κύπελλο, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ