ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ

Στη Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Μυστακίδης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο στη Ντε Γκράαφσαπ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του 26χρονου επιθετικού για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 26χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνιστεί στη Ντε Γκράαφσαπ. Αν η ομάδα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, τότε θα γίνει νέα συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μυστακίδης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ γράφοντας τα εξής στο instgram: "Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για ό,τι μου προσέφερε. Νιώθω περήφανος που επιστρέψαμε μαζί στους τίτλους ξανά. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κύριο Άγγελο, τον κύριο Τούντορ και τον κύριο Ιβιτς για όλες τις στιγμές που περάσαμε και για την ιστορία που γράψαμε μαζί.

Ευχαριστώ τους γιατρούς, θεραπευτές, φροντιστές. Έχω μεγαλώσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν άνθρωπος χάρη σε εσάς και έχω κάνει φιλίες ζωής. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, το χρωστάω σε αυτόν το λαό που με έκανε να νιώθω ότι κάθε Κυριακή παίζαμε στη Τούμπα! Εις το επανιδείν".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ