ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Βίρτους Εντέλα ο Κουτσουπιάς

Στη Βίρτους Εντέλα ο Κουτσουπιάς

Ο 19χρονος Έλληνας μέσος, Ηλίας Κουτσουπιάς, επιστρέφει στη Βίρτους Εντέλα με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην Ιταλία θα παραμείνει ο Ηλίας Κουτσουπιάς. Ο γιος του παλαίμαχου αμυντικού άσου των ΟΦΗ και Στουρμ Γκράτς, Γιώργου Κουτσουπιά, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Βίρτους Εντέλα.

Επιστρέφει στην ομάδα, δηλαδή, για την οποία ξενιτεύτηκε το 2017 όταν και άφησε τις ακαδημίες του Πλατανιά για να πάει στην Ιταλία προτιμώντας το δρόμο του εξωτερικού.

Η παρθενική του σεζόν (2017-2018) στην ομάδα της Λιγκούρια προκάλεσε το ενδιαφέρον της Μπολόνια. Αποδέχθηκε την πρόκληση των ροσομπλού και έπαιξε στην Κ19 (Primavera 1) ενώ έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Η Μπολόνια τον απέκτησε με μονοετή δανεισμό και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασε αντί 1.200.000 υποχρεωμένη να καταβάλει το ανωτέρω ποσό σε τρεις δόσεις. Ο Έλληνας μέσος δεν ήθελε απλά να παίζει στην Primevera (ομάδα Νέων) και επέλεξε την επιστροφή στη Βίρτους Εντέλα, με την οποία θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κλειδί στην απόφασή του έπαιξαν η επικοινωνία τόσο με τον προπονητή, Μπρούνο Τεντίνο, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή, Ματέο Σουπέρμπι. Η Βίρτους εκμεταλλεύτηκε ότι η Μπολόνια λόγω κορονοϊού και των επιπτώσεων στο ποδόσφαιρο θέλησε να πληρώσει μεταχρονολογημένα τις δύο εναπομείνασες δόσεις και απέκτησε το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ