ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Μπόχουμ μέχρι το 2022 ο Λαμπρόπουλος

Στην Μπόχουμ μέχρι το 2022 ο Λαμπρόπουλος

Η Μπόχουμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο. Ήταν δανεικός στη γερμανική ομάδα από τους Γαλιθιάνους το τελευταίο εξάμηνο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παραχωρήθηκε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου (31/1) δανεικός από την Ντεπορτίβο στην Μπόχουμ. Αγωνίστηκε σε 10 ματς - σε όλα βασικός - στη δεύτερη γερμανική κατηγορία κι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κορούνια κι έτσι η Μπόχουμ τον απέκτησε ως ελεύθερο. Θα φορά τη φανέλα της μέχρι το 2022. "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Μπόχουμ. Θέλω να συναντήσω ξανά τους συμπαίκτες μου. Την περασμένη σεζόν είδατε τη δυναμική της ομάδας, θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό για την επόμενη σεζόν", υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις.

"Ο Βασίλης απέδειξε τι μπορεί να μας δώσει στο γήπεδο και πόσο αξιόπιστος είναι εντός κι εκτός γηπέδου. Έγινε ηγέτης σε μικρό χρονικό διάστημα", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπάστιαν Σίντσιλορτ.

Photo credits: Bochum

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ