ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο πρωτοσέλιδο της "A Bola" ο Σάμαρης

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Σάμαρης βοήθησε τη Μπενφίκα να επικρατήσει εκτός έδρας της Μορεϊρένσε, αφού κατάφερε να σκοράρει και φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της "A Bola".

Ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος από σήμερα (18/3) ενσωματώνεται με την Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν (23/3) και την Βοσνία (26/3) για τα προκριματικά του Euro 2020, βοήθησε τη Μπενφίκα να επικρατήσει εκτός έδρας της Μορεϊρένσε 0-4 και οι πανηγυρισμοί του βρίσκονται στο πρωτοσέλιδα της "A Bola".

Ο διεθνής μεσοαμυντικός έχει ξαναγεννηθεί στους Λουζιτανούς, διάγει περίοδο φόρμας και χθες (17/3) πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο 43ο λεπτό.

"Φρέσκοι και χαρούμενοι", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με τη Μπενφίκα να πηγαίνει χέρι-χέρι με την Πόρτο στο πρωτάθλημα και να δίνουν μάχη για τον τίτλο!

Στο πρωτοσέλιδο της "A Bola" ο Σάμαρης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ