ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφώνησε με την Άσκολι ο Αυλωνίτης

Συμφώνησε με την Άσκολι ο Αυλωνίτης
EUROKINISSI

Μετά από τον Χρήστο Δώνη, η Άσκολι είναι έτοιμη να εντάξει και δεύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Άσκολι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τάσος Αυλωνίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 30χρονος στόπερ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Serie B και έκανε αποδεκτή την πρόταση που του έγινε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον παίκτη να αναμένεται την Παρασκευή στην κεντρική Ιταλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην Άσκολι θα βρει και τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Χρήστο Δώνη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της στις 14 Σεπτεμβρίου, με τον Αυλωνίτη να αφήνει την Αυστρία και την Στουρμ Γκρατς μετά από 2 χρόνια και να επιλέγει την Ιταλία παρά την πρόταση που είχε από τη βελγική Μπέβερεν.

Σημειώνεται πως η Άσκολι θα αποτελέσει τον ένατο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του, έχοντας φορέσει μέχρι τώρα τη φανέλα των Αιγάλεω, Ιλισιακού, Καβάλας, Πανιωνίου, Ολυμπιακού, Χαρτς και Στουρμ Γκρατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ