ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τάσος Δώνης: "Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, κακεντρέχεια με τον αδερφό μου"

Reims' Anastasios Donis, center, is shown a yellow card during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Reims' Anastasios Donis, center, is shown a yellow card during the French League One soccer match between PSG and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο επιθετικός της Ρεμς, Τάσος Δώνης, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε κακεντρέχεια αυτό που συμβαίνει με τον αδερφό του, Χρήστο, στον Παναθηναϊκό.

Φαβορί τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχρισε ο επιθετικός της Ρεμς, Χρήστος Δώνης, μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδερφό του Χρήστο, λέγοντας ότι "αξίζει και παίζει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που συμβαίνει μαζί του νομίζω πως είναι κακεντρέχεια".

Αρχικά είπε: "Κυνηγώ το όνειρό μου τα τελευταία επτά χρόνια, αφού έφυγα μικρός από τον Παναθηναϊκό για τη Γιουβέντους. Έμαθα πολλά στο Τορίνο. Η τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς. Όπου κι αν αγωνίστηκα προσπάθησα να εξελιχθώ και να δημιουργήσω.

Ξέρω πού δεν είμαι καλός, γι' αυτό δουλεύω σκληρά ώστε πέρα από την ταχύτητα που έχω, να τελειοποιήσω κι άλλα στοιχεία. Το γκολ που πέτυχα πέρυσι στην έδρα της Μπάγερν απέναντι στον Νόιερ πιστεύω πως είναι το καλύτερο που έχω πετύχει. Υπάρχει ένα δέος στη Γερμανία για τη Μπάγερν κι εγώ ένιωσα περίεργα. Στόχος μου είναι να παίξω σε μεγάλες ομάδες".

"ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

"Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα πιστεύω πως θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν playoffs. Τον είδα στα ευρωπαικά ματς και θεωρώ πως είναι μια συγκροτημένη ομάδα".

"ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΙΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ"

"Στην Ελλάδα δεν θα επιστρέψω σύντομα γιατί μου αρέσει το εξωτερικό. Έφυγα μικρός και θέλω να πετύχω. Με ρωτούν αν θα γύριζα στον Παναθηναϊκό. Απαντώ πως δεν το σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον. Είναι βαρύ το επίθετο Δώνης γιατί ο πατέρας μου έκανε μεγάλη πορεία, αλλά εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση, αφού έφυγα νωρίς από την Ελλάδα. Αυτό όμως που συμβαίνει με τον αδελφό μου Χρήστο, νομίζω πως είναι κακεντρέχεια. Ο Χρήστος αξίζει και παίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ θα ήθελα να έχω προπονητή τον πατέρα μου γιατί είχα να μάθω πολλά"

"ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ"

"Μετά την εποχή Σκίμπε νομίζω πως έγιναν λάθη γιατί βρεθήκαμε κοντά στην πρόκριση. Τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η νέα γενιά πρέπει να τα δώσουμε όλα ώστε η Εθνική να επιστρέψει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ