ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέμης Τζημόπουλος: Ο τρίτος Έλληνας που υπέγραψε στην Πολωνία

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από εννέα διαδοχικές σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θέμης Τζημόπουλος υπέγραψε στην Κορόνα Κιέλτσε και γίνεται ο τρίτος Έλληνας που αφήνει φέτος τη Super League για την Ekstraklasa της Πολωνίας.

Το 2010 ο Θέμης Τζημόπουλος υπέγραφε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τότε μέτρησε εννέα διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους στην ομάδα της Ηπείρου, μία στη Β' Εθνική και όλες τις υπόλοιπες στη Super League.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός αφήνει για πρώτη φορά το ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία. Υπέγραψε στην Κορόνα Κιέλτσε για δύο χρόνια, ομάδα πρώτης κατηγορίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακράτητο, Βέροια, Κέρκυρα και Εθνικό Αστέρα.

Ο Τζημόπουλος, διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας (η γενέτειρα της μητέρας του), γίνεται ο τρίτος Έλληνας που αφήνει φέτος τη Super League. Προηγήθηκαν οιΜιχάλης ΜανιάςκαιΚώστας Τριανταφυλλόπουλος οι οποίοι υπέγραψαν στην Πογκόν Σέτσιν, προερχόμενοι από τον Αστέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο δρομολόγιο, Ελλάδα - Πολωνία, έκανε και ο Βόσνιος χαφ του Ατρόμητου, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, που υπέγραψε στην Arka Gdynia. Το Sport24.gr είχε αναφέρει τους λόγους που οι παίκτες φεύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκουν καλύτερες προοπτικές στην Πολωνία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ