ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το νέο super deal του Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα

Το νέο super deal του Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα

Ο διεθνής γκολκίπερ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, επέκτεινε κατά ένα χρόνο το συμβόλαιό του στη Μπενφίκα (2024) και διπλασίασε τις ετήσιες αποδοχές του.

Το συμβόλαιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα έληγε το 2003. Ο διεθνής γκολκίπερ το επέκτεινε κατά ένα χρόνο, υπογράφοντας την Πέμπτη (29/8) μέχρι το 2024!

Ο 25χρονος γκολκίπερ, μάλιστα, διπλασίασε τις ετήσιες αποδοχές, σε ένα super deal για τον ίδιο. Νωρίτερα αμειβόταν με 600.000 ευρώ και πλέον για κάθε χρόνο θα λαμβάνει 1.200.000€. Με άλλα λόγια, 4.800.000€ για την επόμενη τετραετία. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε την Πέμπτη παρουσία των εκπροσώπων του, Ουλίσες Σάντος και Πάνου Γαλαριώτη.

Οι "αετοί" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζον Φαν Σιπ, για τους αγώνες εναντίον της Φινλανδίας (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και του Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Βλαχοδήμος παίζει στη Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2018, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Παλαιότερα αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Στουτγκάρδης, μέχρι και τη δεύτερη ομάδα των "σουηβών". Με τη Μπενφίκα έχει κάνει 54 συμμετοχές από το 2018, είναι ο βασικός της τερματοφύλακας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ