ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζαβέλλας: "Με τον ΠΑΟΚ έχει χαλάσει το... γλυκό"

Τζαβέλλας: "Με τον ΠΑΟΚ έχει χαλάσει το... γλυκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Τάσος Μπακασέτας πραγματοποίησαν Instagram LIVE, απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, αλλά στη συζήτηση συμμετείχαν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον... Μάρκο Ρόις.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ανήμερα της εορτής του, πραγματοποίησε Instagram LIVE παρέα με τον συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ, Τάσο Μπακασέτα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να απαντούν στις ερωτήσεις του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένας φίλος του ΠΑΟΚ τον ρώτησε αν θα επέστρεφε στον Δικέφαλο, με τον 32χρονο αμυντικό να απαντά πως "δεν γίνονται αυτά φίλε μου, έχει χαλάσει το... γλυκό. Αλλά πέρασα πολύ όμορφα να ξέρεις, παρά τα όσα έγιναν στο τέλος".

Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιες ήταν οι πιο δύσκολες έδρες που αντιμετώπισε όσο ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, απάντησε το "Κλ. Βικελίδης" και το "Γ. Καραϊσκάκης". Κάποια στιγμή στο LIVE μπήκε κι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Τζαβέλλα να θυμάται την περίοδο που αγωνίζονταν μαζί στην Εθνική, αλλά και τη... λίστα ομορφιάς που ετοίμαζε με τους παίκτες που βρίσκονταν στην αποστολή.

"Πάντα στην 24η θέση της... 23άδας ήταν ο Χριστοδουλόπουλος που με έβριζε μετά", είπε με χιουμοριστική διάθεση ο "Τζάβε", ενώ συμπλήρωσε πως "οι καλύτεροι ήταν οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης που μου έλεγαν 'Γιώργο, βάλε μας σε όποια θέση θέλεις, δεν μας νοιάζει' και στη συνέχεια με είχαν από κοντά για να τους ανεβάσω 1-2 θέσεις".

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης σχολίασε πως "περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω σε 2-3 εβδομάδες θα μπούμε σε προπονήσεις. Μακάρι να τελειώσουν τα πρωταθλήματα", ενώ την ίδια ώρα έκανε σχόλια στο LIVE κι ο Μάρκο Ρόις, αποκαλώντας τον διεθνή στόπερ της Άρσεναλ "μ@λ@κ@".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ