ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλαχοδήμος: "Ζω ένα όνειρο στην Μπενφίκα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, χρησιμοποίησε τη λέξη "όνειρο" για να περιγράψει την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Πήγε σε ένα μεγάλο κλαμπ και πήρε με το "καλημέρα" την ευκαιρία που του έδωσε ο Ρουί Βιτόρια. Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα ματς της Primeira Liga, αλλά και σ' αυτά του Champions League.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας υποστήριξε ότι ζει ένα όνειρο:

"Ζω ένα όνειρο που παίζω στην Μπενφίκα. Προσπαθώ να δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Όλοι οι τερματοφύλακες αυτό κάνουν, αλλά ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει. Είμαι χαρούμενος που παίζω και θέλω ν' ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με καλά παιχνίδια.

Δεν είναι μόνο η άμυνα ή ο τερματοφύλακας, είναι όλη η ομάδα που αμύνεται. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε τα παιχνίδια που έρχονται".

Ο "Όντι", όπως τον φωνάζουν οι Πορτογάλοι, έπλεξε το εγκώμιο της Μπενφίκα κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οργάνωση των "αετών".

"Η Μπενφίκα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου κι αυτό φαίνεται από την οργάνωσή της. Το λέω σε όλους. Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα, μας προστατεύει κι αυτό είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ