ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χατζηδιάκος: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Άλκμααρ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Άλκμααρ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παντελή Χατζηδιάκο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον 23χρονο διεθνή στόπερ να επιβραβεύεται για τις πολύ καλές εμφανίσεις του, παρά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Νοέμβριο.

Παίκτης της Άλκμααρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Παντελής Χατζηδιάκος. Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου διεθνή στόπερ γι' ακόμα τρία χρόνια, καθώς το υπάρχον ολοκληρωνόταν το 2021.

Μ' αυτό το τρόπο, οι διοικούντες την ομάδα επιβραβεύουν τον Έλληνα αμυντικό για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του το πρώτο μισό της σεζόν, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός δράσης, καθώς αναρρώνει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν για το Europa League τον περασμένο Νοέμβριο.

Την εφετινή σεζόν, ο Χατζηδιάκος πραγματοποίησε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας και τα δύο γκολ, ενώ συνολικά με την AZ, στην οποία αγωνίζεται από το 2015, έχει πέντε τέρματα και δύο ασίστ σε 83 αγώνες. Παράλληλα, είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών, με τον Τζον Φαν Σιπ να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ