Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Hatta FC έδειξε τεράστια θέληση να κρατήσει τον Χρήστο Κόντη στην τεχνική ηγεσία, ανέβασε σημαντικά την οικονομική προσφορά της και τελικά ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα των ΗΑΕ και τη νέα σεζόν.

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην υπόθεση του Χρήστου Κόντη και της Hatta FC. Παρά το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα των ΗΑΕ και είχε, μάλιστα, ευχαριστήσει το σύλλογο με ανάρτηση στα social media, εντούτοις θα βρίσκεται στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι διοικούντες τη Hatta FC έδειξαν τεράστια θέληση να κρατήσουν τον 44χρονο τεχνικό, ανέβασαν σημαντικά την οικονομική προσφορά και εν τέλει τον έπεισαν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ο Κόντης είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα Εμιράτα, με συνέπεια να υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, κρίθηκε καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει στη Hatta FC και τη νέα σεζόν. Μετά από 19 αγώνες στην UAE Gulf League, η Hatta ήταν 13η με 13 βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Παρ' όλα αυτά, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Χρήστος Κόντης έχει μεγάλη καρδιά: Το έμφραγμα, η κοροϊδία κι η τιμωρία