ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χριστόπουλος: "Να κάνω ακόμα καλύτερη ομάδα την Akropolis"

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Akropolis για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου της Σουηδίας και αναφέρθηκε στους πρώτους στόχους του.

Την Τετάρτη (15/1) η Akropolis ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος ανέλαβε για δύο χρόνια την ομάδα της Σουηδίας αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να διατηρήσει την ομάδα στη Β' Εθνική Σουηδίας. Εκεί όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο 47χρονος τεχνικός στην πρώτη του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε περήφανος και χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει την Akropolis και αναφερόμενος στους στόχους του υποστήριξε πως θέλει να κάνει ακόμα καλύτερη ομάδα την Akropolis απ' ότι ήταν πέρυσι.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Είμαι περήφανος και χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να προπονήσω την Akropolis. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν στη Superetta. Τώρα μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θέλω να έχουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν απ' ότι η περσινή και να κάνω την Akropolis ακόμα καλύτερη ομάδα".

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Γκόγκας ο οποίος στάθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τον Γιάννη Χριστόπουλο στη τεχνική ηγεσία:

"Συμφωνήσαμε με τον κ. Χριστόπουλο θέλοντας να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να αναπτύξουμε την ομάδα ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Είμαστε χαρούμενοι που ήθελε να έρθει στην Akropolis. Έχουμε έναν προπονητή που έχει προπονητική εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Πιστεύουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εμάς ώστε να να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και να καθιερωθούμε στη Superetta".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ