ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος

Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος είναι από την Τρίτη και επίσημα ποδοσφαιριστής της Βάασα καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Φινλανδίας και ανακοινώθηκε επίσημα.

Ποδοσφαιριστής της Βάασα που αγωνίζεται στη Φινλανδία είναι και επίσημα από την Τρίτη το απόγευμα ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1) και να παρουσιάζεται από τη νέα του ομάδα.

Ο Σταυροθανασόπουλος άφησε τη Σουηδία και τη Frej για να φορέσει τη φανέλα της Βάασα που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας και αποτελεί μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες.

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού γίνεται αναφορά στα χαρακτηριστικά του ενώ υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις του ίδιου ο οποίος θα παίζει με το "17" στη φανέλα η οποία θα γράφει "Κώστας" και όχι Σταυροθανασόπουλος με τους ανθρώπους της Βάασα να κάνουν και τη σχετική πλάκα για την ανακούφιση που πρέπει να νοιώθουν οι σχολιαστές των αγώνων μετά απ' αυτή την επιλογή του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο 27χρονος επιθετικός είπε στις πρώτες του δηλώσεις:

"Έπαιξα στον Πανιώνιο όπου είχα ως συμπαίκτη έναν Φινλανδό τον Νιάζι Κούτσι. Μετά την Ελλάδα αποφάσισα να πάω στη Σουηδία και να παίξω στην Acropolis και τη Frej. Τα χρόνια μου στην Σουηδία ήταν μια καλή εμπειρία επειδή μπόρεσα να δω πως είναι το ποδόσφαιρο της Σκανδιναβίας. Θεωρούσα πως στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο βασίζεται περισσότερο στην τακτική και στις Βόρειες χώρες πως στηρίζεται περισσότερο στην αθλητικότητα. Έμεινα έκπληκτος όταν κατάλαβα ότι και στη Σουηδία το επίκεντρο ήταν στην τακτική και πως παίζεται το παιχνίδι".

Ενώ για τα στοιχεία που τον διακρίνουν σημείωσε:

"Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας-ένας και στο να σκοράρω. Είμαι καλός και με το κεφάλι και θα προσπαθήσω σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο σύλλογος είναι σε υψηλό επίπεδο και οι συνθήκες στο γήπεδο είναι επίσης εξαιρετικές. Η ομάδα με υποδέχτηκα αρκετά καλά και ήδη αισθάνομαι μέλος της οικογένειας της Βάασα. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές για τη δυνατότητα που μου έδωσαν".

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ