ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υπογράφει στη Βέρντερ για 2+1 ο Καπίνο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βέρντερ Βρέμης αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος ετοιμάζεται να γυρίσει στην γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ύστερα από μία τριετία.

Από την Championship, στην Bundesliga. Ο Στέφανος Καπίνο δεν κατάφερε να... στεριώσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται προς Βέρντερ Βρέμης, γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του.

Ο 24χρονος κίπερ δεν κατόρθωσε να κερδίσει φανέλα βασικού, πραγματοποιώντας μόλις τέσσερις εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ των "κόκκινων" του Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με το Contra.gr, ο διεθνής πορτιέρο πρόκειται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με την Βέρντερ.

Μάλιστα, η μετακίνησή του στους "πράσινους" της Βρέμης θεωρείται θέμα... ωρών, με τον Καπίνο να ζει την εμπειρία της Bundesliga για δεύτερη φορά, καθώς τη σεζόν 2014-15 υπερασπίστηκε την εστία της Μάιντζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ , καθώς ο τεχνικός του συλλόγου, Άιτορ Καράνκα, έχει ζητήσει ενίσχυση στον "άσο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ