ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζούλιο Σέζαρ: "Παράξενο που είναι βασικός ο Βλαχοδήμος κι όχι ο Βαρέλα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος πρώην γκολκίπερ της Μπενφίκα, Ζούλιο Σέζαρ, χαρακτήρισε ως "παράξενη" την απόφαση του τεχνικού των "αετών", Ρουί Βιτόρια, να δώσει τα γάντια του βασικού στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ν' αφήσει ως τρίτη επιλογή τον Μπρούνο Βαρέλα.

Ο Μπρούνο Βαρέλα τελείωσε την περυσινή σεζόν ως βασικός γκολκίπερ της Μπενφίκα. Τα δεδομένα, ωστόσο, άλλαξαν με την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και ο 24χρονος Έλληνας διεθνής γκολκίπερ με το "καλημέρα" έγινε η πρώτη επιλογή.

Benfica's goalkeeper Julio Cesar reacts during the Champions League group C soccer match between Benfica and Atletico Madrid at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 8, 2015. Atletico won 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's goalkeeper Julio Cesar reacts during the Champions League group C soccer match between Benfica and Atletico Madrid at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 8, 2015. Atletico won 2-1. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο "Όντι" έχει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "αετούς" κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γερμανικών συλλόγων, όπως η Σάλκε και η Ντόρτμουντ. Ο Βραζιλιάνος πρώην γκολκίπερ της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ζούλιο Σέζαρ, χαρακτήρισε ως "παράξενη" την απόφαση του τεχνικού της, Ρουί Βιτόρια, να εμπιστευτεί τον Έλληνα και ν' αφήσει ως τρίτη επιλογή - πίσω κι από τον Μίτε Σβίλαρ - τον Μπρούνο Βαρέλα.

"Ο Μπρούνο Βαρέλα κάνει καλή δουλειά. Δούλεψα μαζί του και ξέρω ότι έχει ποιότητα. Είναι παράξενο που από βασικός, πέρασε να είναι η τρίτη επιλογή. Αλλά, εάν ο Ρουί Βιτόρια επιλέγει άλλον τερματοφύλακα για βασικό, πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του", υποστήριξε στο "Sport TV" ο Ζούλιο Σέζαρ.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ