PREMIER LEAGUE

Απέρριψε την Έβερτον ο Βίτορ Περέιρα

Olympiakos' coach Vitor Pereira from Portugal applauds after a Greek Super League soccer match against Levadiakos in Piraeus, near Athens, Sunday, April 19, 2015. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Olympiakos' coach Vitor Pereira from Portugal applauds after a Greek Super League soccer match against Levadiakos in Piraeus, near Athens, Sunday, April 19, 2015. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP PHOTO/YORGOS KARAHALIS

Ο προπονητής της Shanghai SIPG, Βίτορ Περέιρα, απέρριψε την πρόταση της Έβερτον και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της κινεζικής ομάδας.

Η Έβερτον αναζητεί τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σίλβα και η πιο δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο ήταν μέχρι πρότινος αυτή του Βίτορ Περέιρα.

Ο 51χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Shanghai SIPG, Βίτορ Περέιρα, απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Λίβερπουλ με δηλώσεις του στο Skysports.

"Είναι τιμή να είμαι ψηλά στη λίστα μιας ομάδας, για την οποία αισθάνομαι το μέγιστο σεβασμό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να αποδεχθώ άλλες προκλήσεις. Δεν μπορώ ν' αποφασίσω άμεσα, χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ το μέλλον μου. Είμαι ακόμη προπονητής της Shanghai SIPG. Η Κίνα είναι μια χώρα που ζει για το ποδόσφαιρο", υποστήριξε o Βίτορ Περέιρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ