PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Κοντά σε Ένχελς

Άστον Βίλα: Κοντά σε Ένχελς

Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για τον 24χρονο Βέλγο πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένχελς.

Κοντά στην Premier League βρίσκεται ο Μπιόρν Ένχελς σύμφωνα με γαλλικά ( L' Equipe) και βρετανικά δημοσιεύματα, καθώς η Άστον Βίλα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς.

Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ, η οποία ανέβηκε από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, είναι μια ανάσα από την απόκτησή του. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει διαρρεύσει - έστω κατά προσέγγιση - το ποσό στο οποίο θ' ανέλθει το (ενδεχόμενο) deal.

Μόλις στις 26 Μαρτίου η Ρεμς ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον Βέλγο από τον Ολυμπιακό αντί 5.000.000 ευρώ, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού του από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ένχελς γεννήθηκε στο Κάπραϊκε και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μπριζ. Το 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2017 ο Ολυμπιακός τον είχε αγοράσει αντί 7.000.000 ευρώ.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με τους ρουζ ε μπλαν σε 33 ματς της Ligue 1 (σε όλα βασικός) ενώ σκόραρε στην ισοπαλία 2-2 με την Καέν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ