PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Θέλει δανεικό τον Μπατσουαγί από την Τσέλσι

Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Foot Mercato", η Άστον Βίλα κινείται για την απόκτηση του Μιτσί Μπατσουαγί με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

Δυναμικά για την απόκτηση του Μιτσί Μπατσουαγί από την Τσέλσι κινείται η Άστον Βίλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας " Foot Mercato", η αγγλική ομάδα που βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, θέλει τον Βέλγο ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται στην... σκιά του Τάμι Άμπραχαμ, έχοντας, βέβαια, πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 13 αγώνες.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ