PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Τσέλσι: Δεν πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του ο Τέρι

Aston Villa's head coach Dean Smith, left and assistant coach John Terry on stands during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP)
Aston Villa's head coach Dean Smith, left and assistant coach John Terry on stands during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, June 21, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP) AP

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε στο ματς με την Τσέλσι με γκολ του Χάουζ στο 43' αλλά ο Τζον Τέρι, βοηθός του Ντιν Σμιθ και πρώην αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου δεν πανηγύρισε και απλά χειροκρότησε τον σκόρερ. (VIDEO)

Ο Τζον Τέρι είναι βοηθός του Ντιν Σμιθ στον πάγκο της Άστον Βίλα αλλά είναι συνδεδεμένος με την ομάδα της Τσέλσι της οποίας υπήρξε αρχηγός για πολλά χρόνια.

Για αυτό και όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με το Χάουζ η κάμερα συνέλαβε τον Τέρι να μην πανηγυρίζει για το γκολ της ομάδας του και απλά να χειροκροτεί τον σκόρερ της Άστον Βίλα.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή μετά το 1-0 της Άστον Βίλα:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ