PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Γιουνάιτεντ: Ο Σίγκουρντσον εκτέλεσε τον Ντε Χέα για το 2-0

Everton's Gylfi Sigurdsson, left, celebrates scoring against Manchester United with teammate Richarlison during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Sunday April 21, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Everton's Gylfi Sigurdsson, left, celebrates scoring against Manchester United with teammate Richarlison during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Sunday April 21, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Έβερτον ήταν κατά κράτος ανώτερη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιβραβεύτηκε με δύο γκολ, με το 2-0 να διαμορφώνεται από δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σίγκουρντσον (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που θα της ανοίξει την πόρτα για τη συμμετοχή της στο Champions League, όμως απέναντι στην Έβερτον εμφανίστηκε σκιά του εαυτού της στο πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί δύο γκολ σε αυτό το διάστημα στο "Γκούντισον Παρκ".

Ο Ρισάρλιζον ήταν εκείνος που σκόραρε στο 13' για τα "ζαχαρωτά" και πίκρανε την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ λίγο πριν συμπληρωθεί μισή αγωνιστική ώρα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ.

Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 28', σε μία φάση που ξεκίνησε από πίσω και από κλέψιμο μπάλας, με την Έβερτον να αναπτύσσεται ιδανικά.

Ο Γκεγιέ έδωσε αριστερά στον Σίγκουρντσον, ο Ισλανδός έφερε τη μπάλα στο δεξίκ και επιχείρησε το σουτ από μακριά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Ντε Χεά και κατέληξε στη δεξιά γωνία του, φέρνοντας έκρηξη ενθουσιασμού στις εξέδρες.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ