PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Μεγάλος στόχος για την επίθεση ο Μπελότι

Torino's Andrea Belotti during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Torino at Rome's Olympic stadium, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Torino's Andrea Belotti during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Torino at Rome's Olympic stadium, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Έβερτον αποτελεί τον νέο μνηστήρα για την απόκτηση του Αντρέα Μπελότι, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ξεχωρίσει τον επιθετικό της Τορίνο.

Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Αντρέα Μπελότι βρίσκεται στο προσκήνιο, δεδομένου ότι ο επιθετικός της Τορίνο είναι σταθερός και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία τριετία.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της Έβερτον να καταγραφεί ως μνηστήρας για την απόκτησή του, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει κυκλώσει το όνομα του 26χρονου επιθετικού. Στη συγκεκριμένη υπόθεση βέβαια υπάρχουν δύο σημαντικά "αλλά" που καταδεικνύουν τη δυσκολία του εγχειρήματος μεταγραφής του στα "ζαχαρωτά". Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός πως για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Νάπολι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ το δεύτερο αφορά στην πολύ υψηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Τορίνο.

Συγκεκριμένα, για ομάδες εκτός της Ιταλίας προβλέπεται buy out που φτάνει στα 100.000.000 ευρώ.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ