PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Ο Αντσελότι δεν αφήνει τον Ρισάρλιζον να πάει στην Γιουνάιτεντ

Everton's Richarlison, right, celebrates scoring his side's second goal of the game, during the League Cup, Fourth Round soccer match between Everton and Watford, at Goodison Park, in Liverpool, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (Simon Cooper/PA via AP)
Everton's Richarlison, right, celebrates scoring his side's second goal of the game, during the League Cup, Fourth Round soccer match between Everton and Watford, at Goodison Park, in Liverpool, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (Simon Cooper/PA via AP) SIMON COOPER/PA VIA AP

Ο Ρισάρλιζον είναι μεταξύ των φορ που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κάρλο Αντσελότι να εμφανίζεται όμως αποφασισμένος να τον κρατήσει πάση θυσία στην Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τους Μάρκους Ράσφορντ, Αντονί Μαρσιάλ και Μέισον Γκρίνγουντ στη γραμμή κρούσης της ωστόσο ψάχνει για έναν ακόμα παίκτη για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, μεταξύ των παικτών που εξετάζει σοβαρά εδώ και καιρό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι και ο Ρισάρλιζον της Έβερτον.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίτπωση πως ο Βραζιλιάνος θα μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ μέσα στο χειμώνα, όχι μόνο γιατί η Έβερτον έσπρωξε το περασμένο καλοκαίρι το ποσό των 40.000.000 λιρών για να τον πάρει από την Γουότφορντ αλλά και επειδή ο παίκτης είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Everton manager Carlo Ancelotti gestures on the touchline during the English Premier League soccer match between Everton and Burnley at Goodison Park, Liverpool, England, Thursday Dec. 26, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP)
Everton manager Carlo Ancelotti gestures on the touchline during the English Premier League soccer match between Everton and Burnley at Goodison Park, Liverpool, England, Thursday Dec. 26, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο των ζαχαρωτών, όμως έχει προλάβει ήδη να διαμορφώσει άποψη για το ρόστερ και θεωρεί πως ο Ρισάρλιζον δεν πρέπει να παραχωρηθεί.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τον θεωρεί παίκτη-κλειδί στην ομάδα που επιθυμεί να χτίσει και για αυτό δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως ακόμα και αν η Γιουνάιτεντ κάνει πρόταση 70.000.000 λιρών, με τον πρώην τεχνικό της Νάπολι να έχει μάλιστα δηλώσει πως δεν πρόκειται να εισηγηθεί την απόκτηση φορ καθώς είναι ικανοποιημένος από τους υπάρχοντες στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ