PREMIER LEAGUE

Φούλαμ: Ήρθαν στα χέρια Μίτροβιτς-Καμαρά την ώρα της γιόγκα!

Fulham's Aboubakar Kamara, centre right, and Aleksandar Mitrovic, centre left, seem to disagree over who will take a penalty, during the match against Huddersfield Town, during their English Premier League soccer match at Craven Cottage in London, Saturday Dec. 29, 2018. (Yui Mok/PA via AP)
Fulham's Aboubakar Kamara, centre right, and Aleksandar Mitrovic, centre left, seem to disagree over who will take a penalty, during the match against Huddersfield Town, during their English Premier League soccer match at Craven Cottage in London, Saturday Dec. 29, 2018. (Yui Mok/PA via AP) YUI MOK/PA VIA AP

Η πολύ χαμηλή θέση της Φούλαμ στην βαθμολογία έχει βυθίσει τους Λονδρέζους στην γκρίνια, με πιο τρανή απόδειξη να είναι το θερμό επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ του Μίτροβιτς και του Καμαρά!

Δεν φτάνει στην Φούλαμ το γεγονός πως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δίνει τιτάνιο αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship στο φινάλε της σεζόν, τώρα ο Κλάουντιο Ρανιέρι έρχεται να διαχειριστεί και μία υπόθεση... μαλλιοτραβήγματος στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές για τους "κότατζερς" ήταν οι Αλεκσάντρ Μίτροβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά, με το ρεπορτάζ της "Daily Mail" να αναφέρει πως οι δύο παίκτες ήρθαν σταν χέρια (έπιασε ο ένας τον άλλο από το λαιμό) και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το γεγονός που έκανε τον Σέρβο φορ να θυμώσει ήταν το ότι μίλησε με αγένεια ο Γάλλος μέσος στον δάσκαλο της γιόγκα, με τους δύο παίκτες να έχουν πάντως προηγούμενα από το ματς με την Χάντερσφιλντ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Καμαρά είχε πάρει τη μπάλα από τον Μίτροβιτς για να εκτελέσει εκείνος πέναλτι.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο Καμαρά είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου της Φούλαμ, με τον τεχνικό Κλάουντιο Ρανιέρι να έχει πάρει την απόφαση να μην ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.

Photo Credits: Yui Mok/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ