PREMIER LEAGUE

Γκράθια: "Με εξέπληξε η απόλυσή μου από την Γουότφορντ"

Watford head coach Javi Gracia celebrates with Watford's Adam Masina at the end of the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. Watford won 3-2. (AP Photo/Tim Ireland)
Watford head coach Javi Gracia celebrates with Watford's Adam Masina at the end of the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. Watford won 3-2. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Την έκπληξή του για την απόφαση της Γουότφορντ να τον απολύσει μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, εξέφρασε μέσω γραπτής ανακοίνωσης ο Χάβι Γκράθια.

Η περυσινή σεζόν βρήκε την Γουότφορντ να τερματίζει στην 11η θέση της βαθμολογίας της Premier League και να φτάνει μέχρι τον τελικό του FA Cup, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετά για να πάρει πίστωση χρόνου ο Χάβι Γκράθια στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο πενιχρός απολογισμός του ενός μόλις βαθμού μετά από τέσσερα ματς έκανε τους ανθρώπους των "χόρνετς" να άρουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και να γίνουν η πρώτη ομάδα στη φετινή Premier League που αντικατέστησε τον προπονητή της (ο Κίκε Σάντσεθ-Φλόρες πήρε τα ηνία), με τον Γκράθια από την πλευρά του να διατυπώνει την έκπληξή του μέσω γραπτής ανακοίνωσης.

"Μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου μου μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια, θέλω να εκφράσω την έκπληξή μου, με δεδομένο πως είχαμε μόλις ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Γουότφορντ.

Σέβομαι την απόφαση και θέλω να διαβεβαιώσω πως η ξαφνική μου έξοδος από το σύλλογο δεν θα αλλάξει η εξαιρετική σχέση που έχω με τους Τζίνο Πότσο και Φιλίπο Τζιράλντι.

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντι στη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να προπονήσω στην Premier League, ήταν μία εκπληκτική εμπειρία, με ιδιαίτερες στιγμές όπως ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε άτομο που δουλεύει στην Γουότφορντ γιατί μου έκανε πιο εύκολη την κάθε μου μέρα εδώ. Η ευγνωμοσύνη μου και η αγάπη μου για το σύλλογο θα είναι για πάντα.

Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με στήριξαν από την πρώτη ημέρα. Εύχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους ποδοσφαιριστές της Γουότφορντ, τα καλύτερα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν έχει δουλέψει και στη χώρα μας αναλαμβάνοντας Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουότφορντ: Απολύθηκε ο Χάβι Γκράθια
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ