PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Μετά τον Σίλβα παίρνει και Μαρσάλ

Lyon's Marcal, centre, duels for the ball with Bayern's Robert Lewandowski during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP)
Lyon's Marcal, centre, duels for the ball with Bayern's Robert Lewandowski during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP) AP

Η Γουλβς μετά την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της - Φάμπιο Σίλβα από Πόρτο αντί 40.000.000 ευρώ - συμφώνησε και με τη Λιόν για την απόκτηση του Φερνάντο Μαρσάλ.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές της Γουλβς. Οι λύκοι έκαναν ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης το Σάββατο (6/9) με την απόκτηση του 18χρονου Πορτογάλου φορ, Φάμπιο Σίλβα, από την Πόρτο αντί 40.000.000 ευρώ και την Κυριακή (7/9) έκλεισαν ακόμη μία συμφωνία.

Η αγγλική ομάδα έδωσε τα χέρια με τη Λιόν για την απόκτηση του Φερνάντο Μαρσάλ. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν από τους διακριθέντες των γκον στην πορεία τους μέχρι τα ημιτελικά του Final 8 του Champions League.

Ο Μαρσάλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο και το 2010 πήγε στην Πορτογαλία για την Τορεένσε. Ακολούθησαν οι Νασιονάλ και Μπενφίκα. Από τους αετούς παραχωρήθηκε δανεικός σε Γκαζιαντέπσπορ και Γκινγκάμπ, ενώ το 2017 τον απέκτησε η Λιόν αντί 4.500.000 ευρώ.

Το deal ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λιόν σύμφωνα με γαλλικά media θα κλείσει στα 2.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ