PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Σε καραντίνα ο Ποντένσε

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ταξίδεψε προ ημερών στην Πορτογαλία για προσωπικό του θέμα και μόλις επέστρεψε στην Αγγλία τέθηκε σε καραντίνα. Αίτημα της Γουλβς στην Premier να παίξει με τη Σέφιλντ ο πρώην "ερυθρόλευκος".

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία για ένα προσωπικό του θέμα και ως εκ τούτου μόλις επέστρεψε στην Αγγλία έπρεπε να μπει σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω κορονοϊού.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/7) η Γουλβς δίνει πολύ σημαντικό αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League και οι "λύκοι" απευθύνθηκαν στην διοργανώτρια, ώστε να ζητήσουν ειδική εξαίρεση και ο Πορτογάλος να τεθεί στη διάθεση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ώστε να αγωνιστεί.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στο Νησί ανέφερε ότι σε ομάδες που συμμετέχουν σε ελίτ διοργανώσεις θα χορηγηθεί εξαίρεση από την 14ήμερη καραντίνα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει, ο Ποντένσε θα έπρεπε να λείψει τόσο από τον αγώνα με τη Σέφιλντ όσο και από τον εντός έδρας με την Έβερτον.

Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, είναι 6η στην Premier League με 52 βαθμούς, ενώ η Σέφιλντ 8η με 48. Η πέμπτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα, στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 55 βαθμούς, χαρίζει έξοδο στους ομίλους του Europa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ