PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ: Απολύθηκε ο Χάβι Γκράθια

Watford manager Javi Gracia arrives for a Premier League match between Watford and Tottenham, at Vicarage Road, Watford, Britain, Sunday Sept. 2, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Watford manager Javi Gracia arrives for a Premier League match between Watford and Tottenham, at Vicarage Road, Watford, Britain, Sunday Sept. 2, 2018. (Nigel French/PA via AP) NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Χάβι Γκράθια, ο οποίος "πλήρωσε" το κάκιστο ξεκίνημα της αγγλικής ομάδας στην Premier League.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ αποτελεί ο Χάβι Γκράθια μόλις λίγους μήνες αφότου οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Οι διοικούντες το σύλλογο ανακοίνωσαν πως λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Ισπανό τεχνικό να "πληρώνει" το κάκιστο ξεκίνημα των "σφηκών" στην Premier League. Η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Γκράθια κάθισε σε 66 αγώνες στον πάγκο της Γουότφορντ, μετρώντας 25 νίκες, 12 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Αντικαταστάτης του 49χρονου τεχνικού θα είναι ο Σάντσεθ Κίκε Φλόρες, ο οποίος επιστρέφει στην αγγλική ομάδα ύστερα από τρία χρόνια, καθώς ήταν στον πάγκο και τη σεζόν 2015/16.

Photo Credits: Nigel French/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ