PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ: Τα βρήκε με τους παίκτες για περικοπές συμβολαίων

Watford's Troy Deeney. left, scores his side's second goal of the game against Bournemouth, during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (Adam Davy/PA via AP)
Watford's Troy Deeney. left, scores his side's second goal of the game against Bournemouth, during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Sunday, Jan. 12, 2020. (Adam Davy/PA via AP) AP

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με τους παίκτες της για μειώσεις στα συμβόλαια τους λόγω της πανδημίας.

Ένας-ένας οι σύλλογοι της Premier League φαίνεται πως έρχονται σε συμφωνία με τους παίκτες τους για περικοπές στα συμβόλαια τους.

Μετά την Άρσεναλ ακολούθησε και η Γουότφορντ που με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως οι παίκτες δέχτηκαν την περικοπή στα συμβόλαια τους λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γουότφορντ υπάρχει και δήλωση του αρχηγού της ομάδας, Τρόϊ Ντίνι, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις εκ μέρος των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Γουότφορντ έφτασε σε συμφωνία με τους παίκτες για περικοπή συμβολαίων. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από θετικές και διεξοδικές συζητήσεις με τους παίκτες και του επικεφαλή τους, τον αρχηγό της ομάδας, Τρόϊ Ντίνι, και αρκετά ακόμη στελέχη της πρώτης ομάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Σκοτ Ντούξμπουρι είπε: "Είμαστε ευγνώμων που οι παίκτες αναγνώρισαν την αναγκαιότητα της κατάστασης και για την υποστήριξη τους σε αυτό το φανταστικό κλαμπ. Είναι μια επίδειξη ενότητας που γνωρίζουμε ότι οι υποστηρικτές μας και η ευρύτερη κοινότητα της ομάδας θα εκτιμήσουν και δείχνει μια συνειδητοποίηση της ανάγκης για όλους να συγκεντρωθούν σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους παίκτες που έκαναν αυτό το βήμα. Αναγνώρισαν ότι πρέπει να παίξουν ρόλο και δεν δίστασαν να πάρουν μια απόφαση για το γενικό καλό του συλλόγου".

Ο αρχηγός της ομάδας Τρόϊ Ντίνι πρόσθεσε: "Ήταν λογικές οι συνομιλίες για μερικές εβδομάδες τώρα μεταξύ των παικτών και μετά με μένα ως αρχηγό της ομάδας. Κανείς, όπου κι αν δουλεύει, δεν του αρέσει η ιδέα της μείωσης των αμοιβών, οπότε υπάρχει λίγο κοινή λογική και έχει επικρατήσει ένα καλό επίπεδο κατανόησης για να φτάσουμε σε μια αναβολή μισθών βραχυπρόθεσμα. Οι λεπτομέρειες αυτού που έχουμε συμφωνήσει είναι ιδιωτικές - αλλά είναι προς το συμφέρον του να βοηθήσουν το σύλλογο αυτή τη στιγμή, και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για αυτό"".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ