PREMIER LEAGUE

Κορονοϊός: Το σχέδιο αντιμετώπισης της Premier League

A spectator wears a face mask during the English Premier League soccer match between Burnley and Tottenham Hotspur at Turf Moor, Burnley, England, Saturday March 7, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
A spectator wears a face mask during the English Premier League soccer match between Burnley and Tottenham Hotspur at Turf Moor, Burnley, England, Saturday March 7, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορονοϊού, η Premier League κατέστρωσε ένα πλάνο το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και live streams για τους κατόχους διαρκείας.

Η έξαρση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων με αρκετά πρωταθλήματα να πραγματοποιούνται -πλέον- δίχως την παρουσία κόσμου, ενώ άλλα ( όπως το NBA) αναβάλλονται για λόγους ασφαλείας.

Με δεδομένο πως όσο περνάει ο καιρός τα μέτρα ασφαλείας θα αυξάνονται προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο, η Premier League έχει καταστρώσει ένα σχέδιο προκειμένου να κυλήσει ομαλά το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικό δημοσίευμα των " Τimes", οι διοικούντες το αγγλικό ποδόσφαιρο έχουν πάρει την απόφαση να συνεχιστεί η χρονιά δίχως την παρουσία κόσμου στις αναμετρήσεις, ενώ για τους κατόχους διαρκείας θα δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης ομάδας τους μέσω live streams στην οικεία τους.

Παράλληλα, από εδώ και στο εξής καμία αναμέτρηση του αγγλικού πρωταθλήματος δεν θα μεταδοθεί από pubs προκειμένου να μην βρεθεί πολύς κόσμος στον ίδιο χώρο και αυξηθεί η πιθανότητα μετάδοσης του κορονοϊού. Επίσης, τα παιχνίδια των 15:00 της Κυριακής (17:00 ώρα Ελλάδας) δεν θα μεταδίδονται γενικά από την τηλεόραση, ενώ οι broadcasters θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν περισσότερα από ένα παιχνίδια στην prime-time ζώνη τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής.

Στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν -μέχρι στιγμής- 460 κρούσματα, εκ των οποίων τα 87 το τελευταίο 24ωρο, ενώ έχουν πεθάνει και οχτώ άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξαλλος ο Κλοπ με τους οπαδούς: "Πάρτε τα χέρια σας μακριά, ηλίθιοι"!
Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι παίκτες της Άρσεναλ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ